Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Martin Widmark
DRÖMMARNAS PARK
Illustratör: Marco Trisorio
Barn & ungdom
36 s. Inbunden
Från 5 år
Utgivningsdatum: 2009-09-25
ISBN: 978-91-85311-25-5
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Varje dag leker Ruben och Rebecka i den stora parken i staden. Men så en dag händer något oväntat. Ur spillrorna av en gammal urna stiger en ande upp och frågar vad Ruben önskar sig allra mest.

Martin Widmark, känd bland annat för sin barnboksserie LasseMajas detektivbyrå, har skrivit en bok som är fylld med värme och empati, och som handlar om att det inte alltid är så lätt att välja vad man verkligen vill ha. Boken är illustrerad av den italienska illustratören Marco Trisorio.

RÖSTER OM BOKEN

"En vacker bok om vänskap och drömmar som kan högläsas eller avnjutas på egen hand."

Madeleine Jehpsson, BTJ-häftet

MARTIN WIDMARK
Martin Widmark skriver för barn i alla åldrar. Han har jobbat som lärare i många år, men är numera författare på heltid. Han slog igenom med deckarserien om LasseMajas detektiv­byrå. Hans böcker finns idag översatta till ett femtontal språk.

”Jag skriver böcker som jag själv skulle tycka om att läsa. Med spänning, humor och på ett enkelt språk. Och jag försöker att aldrig tappa bort min läsare på vägen genom berättelserna.”
MARCO TRISORIO
Marco Trisorio är född i Rom. Han har sedan han var liten alltid tyckt om att teckna. Mellan åren 1999-2003 studerade han vid Scuola Romana dei Fumetti i Rom, där han ut­veck­lade sin konstnärliga talang. Han har under åren arbetat med många olika uttrycks­sätt, från enkel seriestil till mer sofistikerade barnboksillustrationer.

"Kreativiteten har alltid varit min tillflyktsort. Det är en plats där jag älskar att kommu­nicera och uttrycka mina känslor."
BÖCKER
LJUDBÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se