Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Christer Friman
FABIANS FASA
Illustratör: Lucas Svedberg
Barn & ungdom
129 s. Inbunden
Från 9 år
Utgivningsdatum: 2019-06-07
ISBN: 978-91-85311-74-3
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Sedan Zombie Zack dykt upp är ingenting längre sig likt för Fabian. Han vet inte hur han ska kontrollera sina övernaturliga krafter, och Nicklas är mer intresserad av att träna med hans bror än att vara med honom. Men mest av allt oroar han sig för hur han ska klara uppdraget alla talar om: att rädda världen.

I Fabians fasa, andra delen i serien Zon Z, får vi återigen möta Fabian och Nicklas på nya äventyr i Zon Z, platsen som är fylld av monster och zombier där allt kan hända. Men den här gången är de inte ensamma. Till sin hjälp har de de skickligaste väktarna som går att få. Väktarna från Gille Nord.

RÖSTER OM BOKEN

"... en spännande bok för låg- och mellanstadiebarn där författaren blandar spänning med humor, spelvärlden och zombier."

Malin Tuvesson, Barnboksprat

CHRISTER FRIMAN
Christer Friman har arbetat som grund­skollärare i över tjugofem år och är samtidigt föreläsare och författare inom skriv- och läsutveckling. Han har under många år använt sig av digitala verktyg i sitt arbete och har bloggat flitigt om hur han arbetar med detta på bloggen Tangentdansen.se. Att utveckla elevers skriv- och läsförmåga är något han brinner för. De tre böckerna i serien Zon-Z är hans första ungdomsböcker.
LUCAS SVEDBERG
Lucas Svedberg bor i Växjö och har tecknat och illustrerat sedan han var liten. När han tecknar prövar han ofta olika tekniker, men har samtidigt stor kärlek för de enkla medel varmed allting började: den vanliga pennan och det vanliga papperet.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se