Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Maria Richardsson
OCH ALLT BLIR ÅTERFÖTT
Barn & ungdom
360 s. Inbunden
Från 15 år
Utgivningsdatum: 2019-09-20
ISBN: 978-91-85311-82-8
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Och allt blir återfött är en fristående fortsättning på Den blomstertid nu kommer. I boken får vi följa Linda, Sussi, Sofi och Anna, fyra kvinnor i tjugoårsåldern, i deras försök att lappa ihop sina liv: Linda som söker efter mannen i sitt liv, Sussi som lever i tron att ensam är stark, Sofi som flyr sin ångest genom alkohol och droger och Anna som har lämnat en stad hon aldrig vill återvända till.

Och allt blir återfött är en bok om starka känslor, men också om att våga hoppas när livet känns som mörkast, att våga älska trots att kärleken har mycket emot sig och att inse att man ibland måste konfrontera sina största rädslor för att komma vidare i livet.

RÖSTER OM BOKEN

"Maria Richardsson skriver mästerligt och har lyckats fånga essensen i de unga kvinnornas liv ... Jag ger utan tvekan boken högsta betyg och rekommenderar den varmt!"

Kikki Sandström, författare

MARIA RICHARDSSON
Maria Richardsson, född och uppvuxen i Skövde, debuterade 2017 med boken Den blomstertid nu kommer, en bok som rosades för sin trovärdiga gestaltning av fyra tonårs­tjejers försök att hitta sig själva i en värld där vuxna lyser med sin frånvaro. Förutom att skriva romaner är Maria Richardsson skrivar­coach och bloggare på Marias Författarblogg.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se