Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Christer Friman
ZOMBIE ZACK – ZACKS COMEBACK
Illustratör: Lucas Svedberg
Barn & ungdom
120 s. Inbunden
Från 9 år
Utgivningsdatum: 2023-11-24
ISBN: 978-91-89296-05-3
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Ondskan i Zon Z hotar jorden allt mer, och för Fabian och väktarna blir uppgiften att hålla tillbaka fienderna allt svårare. Någon försöker skapa totalt kaos, men vem? Samtidigt står det alltmer klart att Fabian är den enda som kan stå emot ondskan och rädda världen.

Zombie Zack –  Zacks comeback är den tredje och sista delen i Zon Z-serien om Fabian och Nicklas som via ett datorspel dragits in ett äventyr där ondskefulla varelser försöker tränga sig in i det som de trodde var den enda verkliga verkligheten …

RÖSTER OM BOKEN


CHRISTER FRIMAN
Christer Friman har arbetat som grund­skollärare i över tjugofem år och är samtidigt föreläsare och författare inom skriv- och läsutveckling. Han har under många år använt sig av digitala verktyg i sitt arbete och har bloggat flitigt om hur han arbetar med detta på bloggen Tangentdansen.se. Att utveckla elevers skriv- och läsförmåga är något han brinner för. De tre böckerna i serien Zon-Z är hans första ungdomsböcker.
LUCAS SVEDBERG
Lucas Svedberg bor i Växjö och har tecknat och illustrerat sedan han var liten. När han tecknar prövar han ofta olika tekniker, men har samtidigt stor kärlek för de enkla medel varmed allting började: den vanliga pennan och det vanliga papperet.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se