Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Christer Friman
ZOMBIE ZACK TILL ATACK
Illustratör: Lucas Svedberg
Barn & ungdom
114 s. Inbunden
Från 9 år
Utgivningsdatum: 2017-08-25
ISBN: 978-91-85311-17-0
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Zombie Zack till attack är den första delen av serien Zon Z som med humor och spänning tar oss med till en cybervärld där inget går att förutse. I denna del får vi bekanta oss med Fabian och Niklas, två vänner som via ett datorspel dras in i ett äventyr där ondskefulla varelser försöker tränga in i det som Fabian trodde var den enda verkliga verkligheten ...
RÖSTER OM BOKEN

"... när äventyret kommer igång blir boken riktigt spännande och Zon Z har förutsättningar att bli en bokslukarserie."

Daniel Gustavsson, BTJ-häftet

CHRISTER FRIMAN
Christer Friman har arbetat som grund­skollärare i över tjugofem år och är samtidigt föreläsare och författare inom skriv- och läsutveckling. Han har under många år använt sig av digitala verktyg i sitt arbete och har bloggat flitigt om hur han arbetar med detta på bloggen Tangentdansen.se. Att utveckla elevers skriv- och läsförmåga är något han brinner för. De tre böckerna i serien Zon-Z är hans första ungdomsböcker.
LUCAS SVEDBERG
Lucas Svedberg bor i Växjö och har tecknat och illustrerat sedan han var liten. När han tecknar prövar han ofta olika tekniker, men har samtidigt stor kärlek för de enkla medel varmed allting började: den vanliga pennan och det vanliga papperet.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se