Facebook    Instagram    Twitter    Nyhetsbrev 

Christer Friman
ZOMBIE ZACK TILL ATACK
Illustratör: Lucas Svedberg
Barn & ungdom
114 s. Inbunden
Från 9 år
Utgivningsdatum: 2017-08-25
ISBN: 978-91-85311-17-0
Provbläddra i boken
Köp boken
INNEHÅLL

Zombie Zack till attack är den första delen av serien Zon Z som med humor och spänning tar oss med till en cybervärld där inget går att förutse. I denna del får vi bekanta oss med Fabian och Niklas, två vänner som via ett datorspel dras in i ett äventyr där ondskefulla varelser försöker tränga in i det som Fabian trodde var den enda verkliga verkligheten ...
RÖSTER OM BOKEN

"... när äventyret kommer igång blir boken riktigt spännande och Zon Z har förutsättningar att bli en bokslukarserie."

Daniel Gustavsson, BTJ-häftet

CHRISTER FRIMAN
Christer Friman har arbetat som grund­skollärare i tjugo år och är samtidigt föreläsare och författare inom skriv- och läsutveckling. Han har under många år använt sig av digitala verktyg i sitt arbete och har bloggat flitigt om hur han arbetar med detta på bloggen Tangentdansen.se. Att utveckla elevers skriv- och läsförmåga är något han brinner för. Zombie Zack till attack är hans första ungdomsbok.
LUCAS SVEDBERG
Lucas Svedberg bor i norra Skåne och har tecknat och illustrerat sedan han var liten. När han tecknar prövar han ofta olika tekniker, men har samtidigt stor kärlek för de enkla medel varmed allting började: den vanliga pennan och det vanliga papperet.
BÖCKER
Lindskog Förlag • Döbelnsgatan 44 • 113 52 Stockholm • tfn: 070-352 50 30
info@lindskogforlag.se • hemsida: www.lindskogforlag.se